Menu

World. Ch. Lil’Ainjils Lord Benjen of Nanaimo

 

PKdef →N/N
PRA rdAc →N/N
PRA Rdy→N/N
HCM1 →N/N
HCM3→N/N
SMA→N/N
GSD Type IV→N/N
FIV-Felv→N/N
Bloedgroep →N/N
Hallo ik ben Lil’Ainjils Lord Benjen of Nanaimo en ben een stoere kater en weet wat ik wil. Ben gebleven bij mijn moeder en vader en ben chocolate van kleur. Ben zeer jaloers als andere aangehaald worden en dus kaap ik alle aandacht weg en dat is natuurlijk niet goed maar ik doe het wel. Verder ben ik wel lief hoor, speel graag met mijn speeltjes en kan de gekste capriolen uithalen. Ooit ben ik bezig met mijn titels halen op shows, mijn eerste drie shows ben ik op het podium geweest ze vinden me apart en toch mooi. Ondertussen heb ik alles doorlopen en ben ik net als mijn vader Wereldkampioen geworden . Mijn zoon Guyon met de kleur Fawn is gebleven en gaat ook naar shows toe en heb daar de kneepjes van het vak geleerd..