Menu

Lil’Ainjils Danatella il Dea Drago

PKdef →N/N
PRA rdAc →N/N
PRA Rdy→N/N
HCM1 →N/N
HCM3→N/N
SMA→N/N
GSD Type IV→N/N
FIV-Felv→N/N
Bloedgroep →N/N
Hallo ik ben Danatella (afgekort Dana) en in deze cattery ligt mijn roots. Ben een Somali wildkleur poesje en mijn moeder is Amandine Aurore of Hearts. Had nog broertjes en zusjes maar door een moeilijke bevalling hebben ze het niet overleefd en daar ben ik verdrietig om. Zelf ben ik gered door het Kittenopvang in Hoorn door Pauline die heeft mij in de couveuse gelegd samen met een andere kitten die het ook moeilijk had. Samen hebben we gevochten als leeuwen, en het is ons gelukt  Hope en ik  en vrouwtje is zo blij en dankbaar. En ben al een keer naar show geweest en daar heb ik al prijzen gewonnen, twee keer al de Best of Best en daar zijn we heel trots op. Ondertussen ben ik zelf ook moeder geworden en het opvoeden gaat best goed. En als ze lastig zijn dan krijgen ze straf..