Menu

Lil’Ainjils Amandine Aurore of Hearts

 

[/tab][/tabs][/col2]

PKdef →N/N
PRA rdAc →N/N
PRA Rdy→N/N
HCM1 →N/N 
HCM3→N/N
SMA→N/N
GSD Type IV→N/N
FIV-Felv→N/N
Bloedgroep →N/N
Hallo ik ben Amandine Aurore en in deze cattery ligt mijn roots. Ben een Somali wildkleur poesje maar kom van zilveren ouders af, je kent ze wel mijn moeder is Jenga en mijn vader is Orpheus. Eerst had ik mijn broertje en zusjes maar die zijn naar een ander huisje gegaan en ik bleef alleen achter, gelukkig kreeg ik een half broertje om mee te spelen.

En zien mij als een tweede moeder dus ze komen naar mij toe om hun zuigreflexen te beoefenen tja blijven kleintjes, eigenlijk kan ik mezelf ook niet echt groot betitelen, maar goed we gaan verder. Ben heel rustig en dat komt door mijn vader en dat moet ook wel op tentoonstellingen alleen daar hoor ik allerlei geluiden wat mij toch een beetje afschrikt. Mijn personeel heeft daar goede middeltjes voor. Ze vinden mij mooi en krijg uitstekende keurraporten en iedereen is daar blij mee.

Wil je me volgen dat kan op deze site kan je alles zien en meemaken maar ook op facebook onder de naam het Kattenhof.