Menu

Gastenboek

Laat uw kattenbelletje achter in ons gastenboek.

Schrijf hier uw bericht.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 44.192.44.30 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Jessica Jessica uit Lier schreef op 24 augustus 2023 om 11:22 am
Sinds zondag zijn wij de gelukkige eigenaars geworden van een sorrel poesje en een wildkleur kater uit het allerlaatste S-nestje.Ze moesten 2 dagen wennen maar zijn nu helemaal op hun gemak en zijn echte schattige speelvogels.Jeannette had alles perfect in orde gemaakt en we kregen zelfs een heel kittenpakket mee:)) Jeannette is een fantastische poezenmama!
Elizabeth Koper Elizabeth Koper uit Onstwedde schreef op 22 juli 2023 om 7:33 pm
Ik droom van een Somali,jaren geleden hebben we een x Abbesijn gehad ,wat een wonderbaarlijke kat was dat,om nooit te vergeten.En nu was ik op zoek en kom deze prachtige foto's tegen ,ze zijn ontzettend mooi, dat wilde ik zeggen. met vr groet
Ilona Ilona uit Julianadorp schreef op 31 januari 2022 om 10:09 pm
In december hebben wij ons mooie lieve sorrel poesje Rufina opgehaald bij Jeanette. Ze moest even 2 dagen wennen aan ons gezin met grote hond en volwassen somali halfzus die ook bij Jeanette vandaan komt. Maar daarna was ze ook echt helemaal thuis en wat zijn we allemaal blij met deze knuffelige speelse dame!
Nina & Emile Nina & Emile uit Dordrecht schreef op 19 mei 2021 om 6:07 pm
Op 28 april 2021 hebben wij de 2 prachtige broertjes uit nestje Q thuis mogen verwelkomen. Jeannette heeft ons uitstekend geholpen met de voorbereidingen voor onze 2 nieuwe gezinsleden. Bij aankomst deden de kittens het meteen al erg goed! Ze zijn speels, aanhankelijk en 2 echte kroelkonten. Jeannette nogmaals bedankt voor alles! 🙂
Camilla & Jim Camilla & Jim uit Hippolytushoef schreef op 15 januari 2021 om 10:51 am
We hebben sinds een paar dagen Perla bij ons wonen. Ze is echt aanhankelijk en een goed gesocialiseerd kitten. Ze is speels en komt graag op schoot zitten! Ze is ook goed met andere katten. We hebben twee volwassen katten en binnen een paar dagen speelt ze al met de andere katten. Ik zou zeker Jeannette aanbevelen!
Roel Roel uit Utrecht schreef op 16 maart 2020 om 4:32 pm
Sinds een week of drie wonen Oona en Olympea bij mij in Utrecht. Jeannette was zo aardig ze bij mij thuis te komen brengen. Vanaf het eerste moment waren ze al aardig gewend, en na een paar dagen waren ze al helemaal ingeburgerd. Jeannette heeft de dames duidelijk heel goed gesocialiseerd, ze gingen meteen vanaf de eerste seconde netjes op de bak, krabben aan de krabpaal en eten en drinken zonder problemen. Een deel van de dag rennen en vliegen ze achter elkaar aan door mijn huis of snuffelen nieuwsgierig rond op zoek naar nieuwe plekjes, het is echt heel leuk om ze samen bezig te zien en ik ben heel blij dat ze met zn tweeën zijn! En als ze moe zijn komt 1 van de twee of allebei lekker bij/ op me liggen snorren, en 's nachts liggen ze lekker in hun zelfgekozen bedje bovenop een kast in de studeerkamer. Als ik opsta komen ze meestal al snorrend op me afrennen. Kortom het is een feest om ze hier te hebben, dankjewel Jeannette!
Mirthe Janssen Mirthe Janssen uit Venlo schreef op 21 februari 2020 om 6:31 pm
Een week geleden hebben wij twee somali kittens opgehaald bij Jeannette. De kittens zijn super lief, goed gesocialiseerd en klimmen als de beste. Bij thuiskomst wisten ze direct de kattenbak te vinden. Jeannette heeft hart voor haar katten en dat zie je terug in alle goede zorgen. Ze is bereid om mee te denken, geeft oprecht advies en neemt de tijd bij zowel het kiezen van de kittens als bij het ophalen. Bij ophalen werden we ook nog verrast met een kittenpakket voor beide kittens. Over de benodigde documenten zoals stamboom en paspoort hoef je je geen zorgen te maken. Deze worden netjes verzorgd.
Ruben Ruben uit Montfoort schreef op 14 februari 2020 om 7:03 pm
Wij waren niet bekend met het Somali ras en wilde graag een keertje vrijblijvend kennismaken met het ras en een Cattery. Jeanette heeft ons meer dan hartelijk ontvangen en wat een lieve dieren heeft zij. Dankzij ons bezoek hebben we een geweldig beeld gekregen van het ras en karakter. Als wij een Somali kitten nemen dan gaat onze voorkeur ook zeker uit naar Jeanette / Lil-ainjil
Richard en Daphne Richard en Daphne uit Leidschendam schreef op 27 januari 2020 om 8:19 pm
Woensdag 8 januari was het dan zo ver. Nuuni en Novi kwamen bij ons wonen. Jeannette kwam ze bij ons thuis brengen. We hebben lang op ze moeten wachten, want een week na de geboorte kregen we al bericht dat er een nieuw nestje was geboren en of we nog interesse hadden. Dit hadden we zeker! We hadden namelijk in augustus naar haar gemaild of ze binnenkort nog nestjes verwachtte. Jeannette hield ons een paar keer per week op de hoogte hoe het de de kleintjes ging door middel van berichtjes en foto's. De eerste ontmoeting met Jeanette en met Nuuni en Novi was heel leuk. Jeannette is een aardige vrouw die met veel liefde voor al haar katten en kittens zorgt. Alle katten en kittens zien er goed verzorgd uit. Tijdens onze eerste bezoek waren we al helemaal verliefd op de kleine kittens. Ook vonden we het bijzonder dat we nestje O konden zien. Ze waren toen net één dag oud. Nu zijn Nuuni en Novi al bijna 3 weken bij ons en wat zijn het ondeugende druktemakers. We hebben veel lol om/met ze. Als ze moe zijn komen ze lekker bij ons knuffelen. Broer en zus zijn echt gek op elkaar. Ze stoeien flink, maar kunnen ook goed met elkaar knuffelen. Regelmatig vragen we nog het één en ander aan Jeannette en ze geeft altijd antwoord. Heel erg fijn, want dit zijn onze eerste kittens. Van een stil huis is ons huis een levendige huis geworden en wat genieten we er van!
Elly Elly uit Vlaardingen schreef op 24 oktober 2019 om 2:15 pm
Nu 2 weken geleden hebben we Murtagh en Moray opgehaald bij Jeannette. 2 vrolijke actieve mannen. Echte pubers die alles willen ontdekken. Wat is het genieten van deze twee Somali’s. Ze zijn al helemaal gewend en spelen volop met alle speeltjes die zij meegekregen hebben van Jeannette. Na het spelen zijn het echte kroelers en liggen het liefst op schoot. Heel lieve kittens zijn het die goed eten en er heel gezond uitzien. Wat fijn dat we deze twee aangeschaft hebben bij Jeannette. Heel erg bedankt Jeannette, we zijn superblij met het stel.
Harrold, Ilona en Melanie Harrold, Ilona en Melanie uit Julianadorp schreef op 23 oktober 2019 om 6:59 pm
Eind augustus hebben wij ons geweldige kitten Maureen opgehaald bij Jeannette. Heel mooi,lief en ondeugend poesje is het.Super blij met haar! Onze andere dieren somali poes en hond hebben het soms druk met de opvoeding van de kleine ontdeugende dame,maar volledige acceptatie van allemaal. Het is een heerlijk spinnend knuffelpoesje die heerlijk bij ons ligt en goed in ons gezin past.
Helen Warn Helen Warn uit Vancouver schreef op 27 mei 2019 om 8:04 pm
Sunny & Warm here in Vancouver. Having a good time walking along the river and enjoying the cats! Lovely website and beautiful cats. Love to Fraser❤️ Helen..
Georgine Georgine uit Amsterdam schreef op 21 januari 2019 om 4:21 pm
Op 18 december,alweer 4 weken geleden werd de kleine Kincaid door Jeannette persoonlijk bij ons gebracht. Omdat we al 2 jaar heel blij zijn met Lil-ainjils Cavanaugh,was het eigenlijk vanzelfsprekend dat een 2e kat ook weer een Somali zou worden. Het was dan ook niet meer dan logisch dat we voor een 2e kitten weer bij Jeannette terecht kwamen. Net als Cav destijds was Kincaid meteen helemaal op zijn gemak in zijn nieuwe omgeving. Hij is ondernemend, lekker druk en speels, maar zit ook heel graag en vaak op schoot. Cav moest in het begin even wennen aan Kincaid die meteen bij hem in z'n mandje wilde gaan liggen en z'n etensbak leeg at als hij de kans kreeg, maar intussen gaat het prima, ze spelen samen en liggen vaak gezellig bij elkaar. Dank je wel, Jeannette, wij zijn heel gelukkig met onze 2 geweldige jongens !
Jessica, Nils, Storm en Kendrix Jessica, Nils, Storm en Kendrix uit Zwanenburg schreef op 24 december 2018 om 12:37 pm
Sinds afgelopen donderdag de trotse "ouders" van Kendrix. Wat is het een heerlijk ventje, wij zijn helemaal hoteldebotel! Het is een echte knuffelkont en ook met onze Storm gaat het al heel erg goed, ze komen steeds een beetje dichterbij elkaar en Storm heeft de eerste liefdevolle likjes al gegeven op Kendrix z'n bolletje. Jeannette heel erg bedankt dat wij Kendrix in ons huisje mochten opnemen. We zijn super blij met elkaar!!
Chrissy & Dennis Chrissy & Dennis uit Haarlem schreef op 19 juli 2018 om 7:49 pm
Op 4 juli was het eindelijk zover, ons kleine vriendje Davy Jones werd met rugzakje en al gebracht door Jeannette. Davy was gelijk alles aan het verkennen en na een uurtje kwam onze andere kat Simba ook even kijken. Dat vond Davy in het begin een beetje eng, gelukkig zijn ze nu helemaal aan elkaar gewend. Davy werd vooraf omschreven als de drukste kater van de twee wildkleuren, maar nu hij wat langer bij ons is merken dat hij natuurlijk zijn speeluurtjes heeft, maar dat hij vooral ontzettend lief, aanhankelijk en een kleine slaapkont is (vooral lekker bij ons op bed of op je schoot). Hij is niet graag alleen en waar wij naar toe gaan, daar gaat hij naar toe. Wij vinden deze ontwikkeling natuurlijk maar al te gezellig. Davy voelt zich helemaal thuis en wij kunnen hem niet meer wegdenken. Nogmaals bedankt Jeannette, we zijn dolgelukkig met hem!
Conchita de Leeuw Conchita de Leeuw uit Rotterdam schreef op 19 juli 2018 om 5:19 am
Twee weken geleden mochten wij de knappe Judson verwelkomen in ons huisje! In het begin heel erg nieuwsgierig en alles aan het verkennen! Na een dag of 2 voelde Judson zich al helemaal thuis en had hij zijn eigen plekjes toevertrouwd in huis. Hij is ontzettend speels maar vind het ook heerlijk om bij je in de buurt te zijn, te komen knuffelen of samen te slapen! Het contact met Jeannette hebben wij als heel fijn ervaren. Super begaan en altijd open voor vragen! Ook het eerste bezoek was erg fijn en openhartig. Wij mochten Judson bij ons thuis verwelkomen met een kitten pakket, de speeltjes heeft die nog het grootste plezier van momenteel! Wij zetten de goede zorgen die jullie geleverd hebben rondom Judson voort! Hij heeft ons al helemaal veroverd met zijn lieve koppie !
Dieter en Anke Dieter en Anke uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver, België schreef op 12 juli 2018 om 11:38 am
Gisteren zijn Jeeves & JoyElle helemaal uit het verre Nederland naar ons kleine Belgenlandje verhuisd. Vanaf de eerste minuten was het vooral nieuwsgierigheid troef. De ronde door het huis werd gedaan en goedgekeurd door de 2 avonturiers. Het is duidelijk dat broer en zus zich na 1 dag al helemaal thuis voelen. Jeeves is een echte speelvogel maar komt na het speelkwartier gezellig bij ons op de schoot knuffelen. JoyElle is iets minder zelfzeker dan haar broer maar daarom niet verlegen. Ze wil even goed alles in het oog houden en volgt je daarom dan ook op de voet. 2 prachtige snoetjes die ons hart al helemaal veroverd hebben. Jeannette is een heel fijn mens en hebben ons dan ook altijd goed geholpen. Het is duidelijk dat ze een heel groot hart hebben voor de kittens en ze dan ook de beste zorgen geven. Heel erg bedankt om deze 2 lieverds aan ons toe te vertrouwen.
Andrea van den Biggelaar Andrea van den Biggelaar uit Breda schreef op 24 maart 2018 om 1:00 pm
Donderdag 22 maart werd Inigo Nochebuena, (roepnaam Marley....Bob Marley) gebracht door Jeannette. Met een uitgebreid kittenpakket, en voldoende informatie woont Inigo nu bij mijn zoon in Maarssen. Wij zijn zeer tevreden over Cattery Lil-Ainjils, de kittens worden zeer liefdevol opgevoed, je krijgt veel informatie over het Somali ras, en nog veel meer tips. Jeannette, nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen.
Ingrid vd Meer Ingrid vd Meer uit Ten Boer schreef op 23 februari 2018 om 12:15 pm
Sinds zondag 11 februari zijn wij de de trotse huisgenoten van 2 geweldige zusjes Helen en Hesper, gebracht door hun lieve pleegouders. Vanaf het allereerste begin was vooral Helen helemaal thuis, spelen, eten op schoot zitten en het huis ontdekken. Hesper was een beetje verlegen en riep veelvuldig om haar zusje, maar samen konden ze de wereld aan en vooral niet bang waren voor de oudere Somali wildkleur poes Nourya, die niet echt gecharmeerd was van haar nieuwe kleuterzusjes. De ronde open wenteltrap was geen enkel probleem, in volle vaart naar boven en weer naar beneden. De meegebrachte kattentunnel is helemaal het einde, ligt overal . De 3 katten bakken , onder de trap, in de serre en in de poezenkamer boven hebben ze meteen in gebruik genomen. 's Nachts slapen ze in de poezen kamer en na 3 dagen liepen ze al voor mij uit de trap op, misschien scheelt het, dat ze daar ook eten krijgen. Ook overdag zijn ze daar vaak, lekker aan het spelen, eigenlijk spelen ze overal. Samen het huishouden doen ,vinden ze ook geweldig en het woordje NEE ,beginnen ze ook al te leren. Op schoot zitten en verschrikkelijk spinnen en knuffelen , mogen ze ook graag doen, om kort te gaan , het zijn 2 hele lieve sociale , goed gemanierde poesjes en we hopen nog jaren van elkaar te genieten. Zelfs Nourya is al gevallen voor hun charmes.Trouwens hier heten ze Kadyra en Kayla.
Jekaterina, Sergey, Veronika en Anastassia Jekaterina, Sergey, Veronika en Anastassia uit Gent schreef op 11 februari 2018 om 4:56 pm
Wij zijn zo gelukkig om familie te zijn van drie schatten uit deze cattery, Avicii en Anaelle uit A-nestje en kleine Hekili Hickory uit H-nestje. Wat ik zeer op prijs stel aan deze cattery is dat Jeannette een echte professioneel zijn: ze weet alles wat er te weten valt over de ras somali in het bijzonder en katten in het algemeen, ze heeft zo veel liefde en passie voor al haar diertjes en wat ze doen, en ze is gewoon een hartstikke leuk mens. Dat de kittens in een gezonde, liefdevolle omgeving opgroeien waar ze goed voor gezorgd worden en omringd met aandacht, met veel tijd en energie gestoken in hun opvoeding, schijnt zeer duidelijk door in hoe lief, aanhankelijk, zindelijk, sociaal en speels ze zijn. Wij hebben Avicii en Anaelle maar een keer aan een kattenshow deel laten nemen, maar ze werden ook van die ene keer met complimenten overladen en uiterst goede resultaten behaald, het zijn dus echte raskatten, ontzettend mooi en slim en voldoende aan alle rastandaarden. De kittens worden altijd persoonlijk gebracht, met een prachtig en zorgvuldig samengesteld kittenpakket en alle nodige documenten en inentingen perfect in orde. Kortom, ik ben uiterst blij met de kittens, de mensen achter de kittens, de interacties met ze en de hele ervaring en ik kan deze cattery niet genoeg aanbevelen 🙂