Eur. Ch. Lil’Ainjils Lord Benjen of Nanaimo

PKdef →N/N
PRA rdAc →N/N
PRA Rdy→N/N
HCM1 →N/N
HCM3→N/N
SMA→N/N
GSD Type IV→N/N
FIV-Felv→N/N
Bloedgroep →N/N
Hallo ik ben Lil’Ainjils Lord Benjen of Nanaimo en de benjamin van het kattenvolk. Ben gebleven bij mijn moeder en vader en ben chocolate van kleur. Ben zeer jaloers als andere aangehaald worden en dus kaap ik alle aandacht weg en dat is natuurlijk niet goed maar ik doe het wel. Verder ben ik wel lief hoor, speel graag met mijn speeltjes en kan de gekste capriolen uithalen. Ook ben ik bezig met mijn titels te behalen op shows, mijn eerste drie shows ben ik op het podium geweest ze vinden me apart en toch mooi. Alle verdere informatie word op mijn pagina bij gehouden dus blijf me volgen..

Ben ook vader geworden van 8 mooie kinders je kan ze zien in het F-nestje en het G-nestje.. Mijn zoon kleur Fawn is gebleven en gaat ook mee naar shows toe en daar leer ik hem de kneepjes van het vak..